Sint-Truiden gezien? Sint-Truiden gevonden!

Wil je deze zomer een stukje Limburg ontdekken met het hele gezin? Dan ben je in Sint-Truiden aan het juiste adres. Gezinssport Vlaanderen, de sportdienst van de Gezinsbond, organiseert een heuse zomerzoektocht. Familiepret gegarandeerd én bovendien helemaal coronaproof!

Maak je keuze uit vier zoektochtformules:

 • Wandelzoektocht (3 km)
  Het stadhuis met Belfort, het unieke Begijnhof, dat is opgenomen op de lijst van het Werelderfgoed van UNESCO, het Festraetsuurwerk en de abdij ... het zijn maar enkele pareltjes die je hier op je eigen tempo kan ontdekken.
 • Kinderzoektocht (3 km)
  Speciaal voor de kinderen is er een gratis zoektocht op kindermaat op hetzelfde parcours als dat van de wandelzoektocht maar met aangepaste vragen, rebussen en raadseltjes.
 • Fietszoektocht (30 km)
  Sint-Truiden is ook een fietsparadijs bij uitstek. Fietsliefhebbers zijn welkom op onze fietstocht van ongeveer 30 km. Deze route voert je langs eindeloze golvende plantages van fruitbomen, lands de ruïne in Brustem, de 'galg' en het 'kapelleke' van Helshoven, het kasteel van Hoepertingen en om te eindigen het domein ''t Speelhof'.
 • Geocaching
  Een gps-wandeltoestel of smartphone en honger naar avontuur is alles wat je nodig hebt voor deze moderne schattenjacht.
  Wie zoekt, die wint!
  Heb je goed gezocht? Dan ga je misschien met één van onze mooie prijzen aan de haal! Cadeaubonnen voor zomer- en wintervakanties, weekendarran¬gementen, fietsen van het merk Minerva, boeken en andere mooie naturaprijzen.

Praktische weetjes
Startplaats: Toerisme Sint-Truiden, Grote Markt - Prijs: 10 euro/deelnamepakket voor leden Gezinssport Vlaanderen/leden Gezinsbond

Meer info
Gezinssport Vlaanderen